prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

GRAFIČKI DIZAJN uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja ili educiranja. Grafički dizajn poruku mora oblikovati tako da bude razumljiva i prepoznatljiva ciljanoj publici. Dizajn je upravo ono što stvara prvi dojam na vaše klijente, partnere i buduće potencijalne kupce. U skladu s vašim zahtjevima i mogućnostima izradit ćemo vaš potpuni vizualni identitet.

Dizajn i priprema za tisak

Dizajn i priprema za tisak

Grafička priprema – podrazumijeva niz stručnih radnji kojima dizajnerska rješenja dovodimo do konačnog tiskanog proizvoda. Priprema je vrlo važan i odgovoran segment grafičkog posla. Da bi se kvalitetno obavila, potrebno je znanje i iskustvo o svim tehnikama tiska i dorade proizvoda, kao i poznavanje karakteristika materijala od kojih se proizvod izrađuje ili na koji se tiska. Grafička priprema uključuje unos i prijelom teksta, skeniranje i obradu slika, montažu fotografija, a po potrebi i korekture i prijevode teksta za tisak npr. brošura, kataloga, knjiga, letaka, plakata ili nekog drugog tiskanog materijala. Pripremu za tisak radimo nakon grafičkog oblikovanja proizvoda dizajniranih kod nas, kao i na temelju vaših gotovih grafičkih rješenja koje ste nam predali u elektroničkom obliku i nakon dogovora s vama o ciljanom proizvodu.
Nudimo kompletnu uslugu dizajna ili redizajna grafičkih materijala. Pošaljite nam upit s opisom usluga koje trebate, a mi ćemo prema vašem upitu napraviti procjenu i poslati vam ponudu.

Share this product

Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner