prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

Facebook oglasi su, uz Community management i Facebook aplikacije, treći segment marketinga na ovoj društvenoj mreži. U prilog Facebook oglašavanju ide i broj Facebook korisnika koji prelazi 1.230,000,000 u svijetu (1.600.000 u Hrvatskoj), preciznost targetiranja interesa korisnika, demografski pokazatelji, cijena…

Facebook plaćene kampanje

Facebook plaćene kampanje

Facebook je ujedno najpopularnije mjesto za objavljivanja fotografija, s više od 14 milijuna novih dodanih fotografija dnevno.
Facebook oglasi su danas jedan od ključnih online marketinških alata. U prilog tome idu i prihodi od oglasa koji su u 2010. godini iznosili 1,86 mlrd. dolara. Sve su ovo činjenice koje dokazuju kako se radi o vodećem online oglašavačkom prostoru uz Google AdWordse.  Kod Facebook oglasa možete višestruko profitirati ako korisnik koji je došao na vašu stranicu preko oglasa postao i fan stranice.
Oglašavanje na Facebooku vam omogućava precizno targetiranje ciljane skupine. Možemo targetirati korisnike prema interesima, dobi, lokaciji, obrazovanju, radnom mjestu… Oglase plaćate samo kada netko klikne na njih, što vam omogućava maksimalno iskorištavanje resursa i budžeta.

 

Faze projekta:

- Analiza vaših ciljeva i predlaganje budžeta
- Kreiranje oglasa prema postavljenim ciljevima
- Upravljanje kampanjom i optimiziranje oglasa
- Na kraju kampanje, dostavljanje detaljnih rezultata

 

Usluge:

Share this product

Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner